Hoe werkt het?

Bioclub maakt het makkelijk om gezond en milieuvriendelijk te leven en tegelijk geld te besparen. Met Bioclub heb je keuze uit duizenden producten die gratis thuis bezorgd worden. Klinkt goed, he?

Zo werkt het.

Bioclub verbindt je met één van de grootste biologische groothandels van Nederland. Normaal kunnen alleen bedrijven en instellingen direct klant worden, omdat groothandels een minimum bestelbedrag hanteren. Maar als je samen met Bioclub je krachten bundelt, haal je dit minimum bestelbedrag eenvoudig en kan iedereen profiteren van de lagere groothandelsprijzen. Op Bioclub.nl bundel je met je familie, buren of collega’s kleine boodschappenlijstjes samen tot één grote bestelling samen en laat je deze op één locatie afleveren.

hoewerkthet1 Stap 1: Maak een groep aan op Bioclub.nl met je familie, buren of collega’s. Een groep bestaat meestal uit 5 tot 20 personen. Elk lid heeft een eigen account en bestelt apart. Zodra het totaalbedrag van alle bestellingen het minimumbedrag van €400 haalt, gaat de bestelling door.

hoewerkthet2Stap 2: Bioclub bundelt alle individuele bestellingen tot één grote bestelling. Wij verzenden de bestelling naar de groothandel. De groothandel verzamelt de goederen en levert deze af. Dit kan bij iemand thuis zijn, een sportvereniging, buurthuis of school. Waar je maar wilt. Als er natuurlijk maar wel iemand aanwezig is als de vrachtwagen aankomt. Als je wilt belt de chauffeur je van te voren.

hoewerkthet3Stap 3: Roep iedereen van de groep op om de boodschappen op te halen. Het is altijd erg gezellig om de boodschappen onderling te verdelen. Je kunt dan natuurlijk ook perfect recepten uitwisselen of besluiten om gezamenlijk te eten (pot luck).

Stap 4: Administreer de betalingen. Bioclub maakt het heel eenvoudig om de financiële administratie goed bij te houden. Belangrijk! Want iedereen wil natuurlijk zeker weten dat je betaalt voor wat je krijgt.

Je kunt direct gratis een nieuwe club starten.